Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi

Kursustilmelding

Komplementær kurser

Den energetiske krop - et grundkursus i energi-anatomi / Jylland

Den energetiske krop - et grundkursus i energi-anatomi

Forudsætning: Kurset er åbent for alle, uanset om du er terapeut eller bare nysgerrig på at vide lidt mere om dig selv.

Kurset er en introduktion til at sanse, føle, se og mærke energi. Kontakten til vores energi-anatomi kan give en dybere kontakt til os selv og dermed skabe mere bevidsthed om, hvordan vores fysiske og psykiske tilstand afhænger af balancen i energisystemet. 

Alting er energi og når der opstår en ubalance i det fysiske, kan det ses i energisystemet før det manifesteres fysisk. Når energien “dæmmes” op og ikke flyder frit, kan det ofte medføre fysiske symptomer.

Ved at arbejde med vores eget energisystem, kan der skabes mere flow og bevidsthed om de områder i vores liv, hvor livsenergien ikke flyder. 

Ved hjælp af energiøvelser og meditationer kan der åbnes for de følelsesmæssige områder, der har lukket for energien. Det er en proces, hvor der arbejdes indefra og ud og kan skabe et rum, hvor man lytter dybere til sig selv. Når vi åbner døren til et dybere lag i os selv, opstår der indsigter indefra, som kan tale til os igennem sansninger og billeder. 

En følt viden, som åbner sig og bevæger sig ind i et andet bevidsthedsfelt end den mentale forståelse. Det er også her, hvor vi kan mærke, om vi lever i samklang med vores dybere følelser og formål.

Den følte viden kan ikke tænkes og læres som en teori, men skal forme sig indefra igennem en dybere kontakt med os selv. Det er en tilstand af indre vished, et ordløst rum, hvor ordene er en begrænsning. 

Når vi går indad, afdækkes der ikke noget nyt - det er mere en udfoldelse af en iboende visdom og viden, som ligger i et dybere lag, der rækker udover hjernens kapacitet. Vi behøver ikke stræbe efter at blive noget bestemt, men måske mere give os selv hen til stilheden og det liv, der udfolder sig fra øjeblik til øjeblik i vågen opmærksomhed.

Kurset er bygget op omkring Bob Moores forståelse af energisystemet og mine egne erfaringer med energi og meditation.

Kurset indeholder nogle af følgende elementer:

Meditation 

Chakrasystemet og energisystemets opbygning.

Energibevidsthed og bevidsthedstræning.

Energiøvelser. 

Sanseøvelser.

At lade det mentale træde i baggrunden og træne sansesystemets evne til at operere med det usynlige og usagte.

Sharing i gruppen og betydningen af udtryk.

At mærke dig selv lidt mere indefra.

Følt kontakt ind i energikroppen og den følte viden.

Væren og tiltstedeværelse.

 
“Love is the essence

Health is peace of mind

Healing is absence of fear.”

                                - Bob Moore

Lidt om hvem Bob Moore var:

Den irske healer og meditationslærer Bob Moore boede og underviste i Danmark fra 1974 til sin død i 2008.

Jeg mødte ham som ung teenager og havde glæden af at deltage i mange af hans kurser og modtage individuelle konsultationer. Han har haft stor betydning for min vej i livet og de valg, jeg har taget.

Bob var en fantastisk healer og kunne se på en måde, man sjældent møder. En udviklingsproces hos ham handlede meget om at udfolde sine kvaliteter til gavn for sig selv og andre. Jeg holdt især af, at han sagde, at der ingen mening er i at få spirituelle oplevelser, hvis ikke de bliver omsat til noget reelt i dagligdagen. Dermed var det ikke et mål i sig selv at søge spiritualiteten for egen vindings skyld. Via energiøvelser arbejdede Bob på at afbalancere energisystemet og sætte lys på de emotioner, som lå i skyggen som fortrængninger. Han talte meget om, hvordan vores emotioner står i vejen for os, som for eksempel frygt og angst, der kan holde os tilbage i at udtrykke, hvem vi er og stole på vores egen autoritet mere end en ydre. Og dermed skabe en dybere kontakt til os selv og stole på det, der føles rigtigt, uanset om det betyder, at man går imod strømmen.


Pris:4250,- kr (DKK)
Depositum:1000,- kr (DKK)
Tider:D. 12. okt.-14. okt. 2023
Mødetid: torsdag d. 12. okt.: kl. 10.00-20.00, d. 13. okt.: 9.30-18.00, d. 14. okt. 9.00-16.00
Underviser:Heather Smith
Sted:Buskelundgaard, Pippisvej 1, 8600 Silkeborg

Gennemføres ved min. 10 tilmeldte deltagere 5 uger før kursusstart. Så meld til i god tid.

OBS Incl. formiddagskaffe/te med brød og eftermiddagskaffe/te med frugt/snack.

 

 Alle priser er i DKK (danske kroner). Der kan betales med Dankort og Visa.Copyright ©2011-2015 Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi, Klostervænget 8, 6900 Skjern
info@kstinstituttet.dk · CVR-nr. 33695187