Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi

Mennesker | Sundhed | Helhed

Kursustilmelding

Andre kurser

Shamanistisk kursus 2 / Jylland

Shamanistisk kursus 2 

32 lektioner fordelt på 3 dage  

Forudsætning: For at deltage på dette kursus, skal du have deltaget på grundkurset, Shamanistisk 1 eller have erfaring med en shamanistisk tilgang.

Beskrivelse af kurset: 

Et kursus i shamanisme og spirituel økologi.

Livets cirkel - samhørighed - oneness - helhed og healing.

En invitation til at sidde i cirklen og mærke, hvordan der kan åbne for en dybere kontakt til den store cirkel. Cirklen symboliserer helheden og vores forbindelse til alting - the all oneness.

Når vi sidder i cirklen, kan vi i fællesskab minde os selv om vores forbindelse til livets store cirkel og hvordan vi er en del af hele universets cyklus. Hver eneste af os har en plads i livets store cirkel, hvor vi kan bidrage til helheden. At kende vores plads i cirklen - og stå i centrum af egen cirkel. At vide, hvor vi hører til og udtrykke det potentiale hver enkelt af os har,  det bidrager til helheden. At udtrykke hjertet og sjælens sang - bidrager til det samlede kor af hjerter og sjæle, hvor ikke én stemme er ens. Vi er af samme væv i livets væv og bidrager med hver vores tråd i det samlede væv. Med andre ord er vi del af en større helhed og helheden er en del af os. Både træer, planter, dyr, moder jord og planeter hører til i den store cirkel. Således er livets væv indbydes afhængige og en sammenhængende helhed, som væves sammen af vores fælles bidrag. Når vi forbinder os med naturen, planterne, dyrene og som værende en del af os selv, så møder vi også os selv på en dybere måde. Det handler derfor ikke kun om vores egne processer og healing. Betydningen af healing er at hele helheden - ikke kun den fysiske krop, ikke kun os selv, men at reetablere forbindelsen til helheden i den store cirkel.

I november nærmer vi os vintersolhverv. Det er en tid, hvor vi vender blikket indad, bliver mere stille og mere langsomme.

Med shamanistiske tilgange og praktisering af dyb lytning, kan vi  søge vores centrum i livets cirkel.

Indhold:

I vores dage sammen vil vi denne gang inddrage en kommunikation med elementerne - jord - luft - vand og ild. Vi vil rejse til elementernes ualmindelige virkelighed, hvor hvert element har en åndelig-, energi- og spirit-del, som vi kan kommunikere med.

Vi vil også:

Fordybe os i de fire retninger - bygge vores egen cirkel.

Healingsrejse for andre.

Kraftsange.

Planter og træer.

Ude-sitting.

Udover ovennævnte vil vi dele erfaringer og tanker siden sidst.


“Der stod jeg på det højeste af alle bjerge, og under mig lå hele verden som en ring. Og medens jeg stod der, så jeg mere, end jeg kan give udtryk for, og jeg forstod mere, end jeg så; for jeg så på en ophøjet måde formeren af alle ting i ånden og omridset af alle skikkelser, sådan som de lever sammen som ét væsen. Og jeg så, at mit folks hellige ring var en af mange, som udgjorde én cirkel, lige så omfattende som dagslys og stjernelys tilsammen, og i centrum voksede der et mægtigt blomstrende træ, der gav beskyttelse til alle børnene. Og jeg så, at det var helligt.”

Black Elk

 

“A human being is part of the whole called by us “ the universe”, a part limited in time and space. We experience ourselves, our thoughts and feelings, as something separate from the rest - a kind of optical illusion of our consciousness. This delusion is a kind of prison for us, restricting us to our personal desires and affection for a few persons nearest to us. Our task must be to free ourselves from this prison by widening our circle of understanding and compassion to embrace all living creatures and the whole of Nature in its beauty.”


 


Pris:5375,- kr (DKK)
Depositum:1000,- kr (DKK)
Tider:D. 3.-5. nov. 2023 - d. 3/11  kl. 9.30 - 17.00 - d. 4/11 kl. 9.30 - til ca. kl. 22.00 og d. 5/11 kl. 9.30 - kl. 16.00.
Underviser:Heather Smith
Sted:Danakilde, Rørbækvej 13, 7323 Give.   (se på kort)

Gennemføres ved min. 10 tilmeldte deltagere 5 uger måned før kursusstart. Så meld til i god tid.

OBS Incl. formiddagskaffe/te med brød og eftermiddagskaffe/te med frugt/snack.

 

Alle priser er i DKK (danske kroner). Der kan betales med Dankort og Visa.Copyright ©2011-2015 Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi, Mennesker | Sundhed | Helhed, Klostervænget 8, 6900 Skjern
info@kstinstituttet.dk · CVR-nr. 32033032