Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi

Kursustilmelding

Temadage

“Kend forskel på følelser og emotioner” / Jylland

 “Kend forskel på følelser og emotioner” og forstå hvor klienten taler fra”

Kurset har 8 lektioner/1 dag.

Forudsætninger for deltagelse: at du har min. BKST 2

 

Temadagen guider dig ind i følelsernes verden, så du kommer til at blive meget mere skarp på hvad forskellen er på det vi taler om som “følelser” og “emotioner”. Du vil måske få en ny forståelse omkring hvad der er på spil i samtalen med klienten og du vil blive endnu bedre til at stille nogle gode spørsmål i samtalen. 
Vi har normalt ikke en konkret bevidsthed, omkring hvad der er hvad. Men vi taler meget om hvad vi “føler” og tænker og samtidig ved vi egentlig ikke hvad der er hvad og hvad der driver os eller den anden? Vi taler måske om følelser sådan på en almen måde uden at vi egentlig ved hvilken værdi der ligger i dem og hvad de gør ved os. Det får du mere indsigt i på denne dag.


Emotioner og følelser har stor vægt i en samtale og de er drivende for vores adfærd - den indsigt støtter dig som behandler og i relationen til dine klienter. 


Vi kommer på denne måde også til at koble nogle af elementerne fra temadag 1, på dette forløb - men du kan sagtens deltage på forløbet enkeltvis. 

Der vil ikke blive udleveret materiale til dette kursus, men du kan tage alle de noter du ønsker.

 

Underviser:

Linda Callesen, Specialiseret i Relationel Traumeterapi (RTT), en traumeterapiform der arbejder med release og integration af høj og specielt lav arausal i soma, nervesystemet, hjerte og hjerne. Det er først og fremmest en krops psykoterapeutisk metode, der arbejder med regulering på mikroniveauer med kroppen, som guide og træning med spejlneuroner og bevidsthedstræning ind i det ikke sproglige område. 


Linda udøver også BKST sammen med RTT og har arbejdet med regulering af stress, og relationelle traumer i en del år. Hun har trænet i RTT siden 2009 og har en overbygning med fokus seksualitet og traumer.

https://lindacallesen.dk/

 

Gennemføres ved min. 10 deltagere. Seneste frist for tilmelding er. D 20. dec. 2022


Pris:1975,- kr (DKK)
Tider:D. 3. feb.. 2023
Mødetid kl. 9.00-17.00
Underviser:Linda Callesen
Sted:Danakilde, Rørbækvej 13, 7323 Give.   (se på kort)

Gennemføres ved min. 10 tilmeldte deltagere 5 uger måned før kursusstart. Så meld til i god tid.

OBS Incl. formiddagskaffe/te med brød og eftermiddagskaffe/te med frugt/snack.

 

 Alle priser er i DKK (danske kroner). Der kan betales med Dankort,Visa, Visa Electron, VPay, American Express, Mastercard, Maestro, JCB m.fl.Copyright ©2011-2015 Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi, Klostervænget 8, 6900 Skjern
info@kstinstituttet.dk · CVR-nr. 33695187