Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi

Kursustilmelding

Komplementær kurser

Shamanistisk kursus

Shamanistisk grundkursus - Forbundethed, balance og helhed.

 32 lektioner fordelt på 3 dage  

Forudsætning: lyst og interesse til at fordybe dig i dette felt og dig selv. 

Shamanisme går langt tilbage i historien, som en ældgammel spirituel praksis, hvor det primære er helbredelse og opretholdelse af balance med helheden. Ordet shaman stammer fra Evinki folket i Siberien og betyder “den som ved”.

Shamanen er brobyggeren mellem verdenerne og kan ved at ændre sin bevidsthed rejse til “den anden virkelighed” og hente kraft, visdom og helbredelse med tilbage til den almindelige kendte virkelighed. Den visdom som shamanen henter er altid til gavn for andre og som hjælp til at opretholde balancen i helheden og leve i balance med Moder jord.

På kurset vil vi arbejde med at sætte en intension og rejse til åndeverdenen med trommens hjælp. Det er her vi kan møde åndehjælperne og udforske den ualmindelige virkelighed, som mellem, under og oververdenen.

Shamanisme handler om at kommunikere med den spirituelle verden igennem naturen. Det handler om en sansemæssig følt forbindelse med naturen - os selv og universet/helheden, hvor alt er ét - alt er energi - alt er forbundet i “the web of life”. Det handler om relation til livet, hinanden og en anerkendelse af, at vi er forbundet i et spirituelt økosystem, hvor alting påvirker hinanden og er indbyrdes afhængig.

Shamanistisk praksis hænger på mange måder sammen med den biodynamiske tilgang, hvor det handler om relationer, helhed og at lytte dybere. På denne måde er shamanisme heller ikke en teknik der kan læres - det er en tilgang til livet og vores måde at være og leve på.

På kurset vil vi åbne os og lytte til planterne, træerne og elementerne. I den forbindelse vil vi lave forskellige øvelser.

Lørdag aften laver vi ude-sitting, hvor vi starter i cirklen og sætter en personlig intention eller et spørgsmål. Derefter går vi her for sig ud og finder et sted at være. Når tiden er gået vil trommen kalde jer tilbage til vores fælles cirkel, hvor bålet vil være tændt og hvor vi deler oplevelsen i cirklen.

“ Den gamle Lakota var klog. Han vidste at menneskene hjerter bliver hårde, hvis de lever borte fra naturen. Han vidste, at manglende respekt for levende dyr og planter hurtigt flere til manglende respekt for menensker.”

Standing Bear

Jeg begyndte at undervise i shamanisme i 1992 og holdt kurser i DK og i udlandet. Efterhånden tog undervisningen i Kst og Bkst over og der var ikke længere plads i kalenderne. Det shamanistiske har været en tråd, som har fulgt mig hele livet og derfor glæder jeg mig meget til at undervise dette kursus.

Undervisningen foregår d.7.10 kl. 9.30 - 17.00 - d. 8.10 kl. 9.30 - til ca. kl. 22.00 - d. 9.10 kl. 9.30 - kl. 16.00

En del af kurset foregår udendørs. Der kommer mere praktisk information før kursus start.


Pris:5375,- kr (DKK)
Depositum:1000,- kr (DKK)
Tider:D. 7.- 9. Okt. . 2022. Mødetider. Se under kursusbeskrivelsen.
Underviser:Heather Smith
Sted:Danakilde, Rørbækvej 13, 7323 Give.   (se på kort)

Gennemføres ved min. 10 tilmeldte deltagere 5 uger måned før kursusstart. Så meld til i god tid.

OBS Incl. formiddagskaffe/te med brød og eftermiddagskaffe/te med frugt/snack.

 

Alle priser er i DKK (danske kroner). Der kan betales med Dankort,Visa, Visa Electron, VPay, American Express, Mastercard, Maestro, JCB m.fl.Copyright ©2011-2015 Institut for Biodynamisk Kranio-Sakral Terapi, Klostervænget 8, 6900 Skjern
info@kstinstituttet.dk · CVR-nr. 33695187