Dynamisk Ansigt Terapi

Dynamisk Ansigts Terapi -Eksamen/ Jylland


Eksamineret Dynamisk Ansigts Terapeut

For at kunne blive eksamineret og dermed have ret til at bruge vores logo kræves der følgende:

-Gennemført kurset - max fravær 5 %.
-Deltaget i en supervisionsdag. Dagen vil belyse evt. spørgsmål fra jer der deltager, samt evt. opdateringer der måtte findes nødvendige.
-Modtaget mindst 1 egen behandling af en, der har taget kurset tidligere end dig (dvs mere praksiserfaring med dette kursus)
-Have min. 50 dokumenterede praksistimer, med min. 10 forskellige klienter.
-Som afslutning skal du deltage på en "certificeringsdag", hvor du har en klient med. Du skal gennemføre en hel session (med indledende og afsluttede samtale), og dit arbejde bliver hér vurderet. hvorefter du får en personlig tilbagemelding og evt. gode råd til din videre praksis.

Vurderes dit arbejde til at have det niveau, vi ønsker det skal have, får du lov til at bruge vores logo og er dermed Certificeret Dynamisk Ansigts Terapeut.Tilbagemelding fra Kursist/ Nov. 2017

Det magiske ansigt- det magiske kursus.
En rejse ind i en verden af fornemmelser i hænderne. Mine stive fingre er blevet bløde, og jeg tror på, hvad de mærker. På blot 5 dage, har jeg bevæget mig fra ikke at vide hvordan jeg skulle håndtere et ansigt med ar, med rynker, med hår, med blå mærker, stivhed og fastlåste gamle følelser- til at turde tro på, at det jeg gør, det jeg har lært, kan gøre en væsentlig forskel i andres liv.

Jeg er blevet betaget af at kunne mærke bindevæv smelte, at kunne mærke en hævet galdeblære eller at mærke den utrolige stærke kraft når jeg følger meridianbanernes motorvej.

I sandheden et fantastisk brugbart kursus- hvis man har lyst til at "nørde" med ansigter.

Birgitte Dinesen
Virklund
 
 
 
 

 

 


Pris:2200,- kr (DKK)
Tider:D. 12. maj 2022
Mødetid mellem:
Kl. 9.00 - 18.00
Underviser:Anni
Sted:Danakilde, Rørbækvej 13, 7323 Give

 

Gennemføres ved min. 3 tilmeldte deltagere 5 uger måned før kursusstart. Så meld til i god tid.

 

 

 Alle priser er i DKK (danske kroner). Der kan betales med Dankort,Visa, Visa Electron, VPay, American Express, Mastercard, Maestro, JCB m.fl.