InTouch

Staying In Touch / Jylland

Kurset har 24 lektioner/3 dage.

Forudsætning for deltagelse: Åbent for alle efter min. BKST 2

Kurset bliver KST-relateret og vil blive en fordybelsesrejse ind i din terapeutiske praksis.

 - en fordybelse ind i Biodynamisk KST og den terapeutiske proces mellem terapeuten og klienten.

Dette kursus vil være forskelligt hver gang, selvom overskiften er den samme.
Kurset vil være en fordybelse af relationen med dig selv, klienten, helheden og dermed en dybere berøring med livet.Vi bevæger os bagved strukturen og koncepterne til en mere direkte og "følt"oplevelse. Dette betyder, at vi synker ned et dybere sted, hvor intellektet ikke styrer. En del af denne proces er, at lytte til det usagte og det der måske ikke før er blevet hørt. At blive set, hørt og mødt kan åbne døre og formindske følelsen af at være alene og adskilt fra helheden. Terapeutens rolle er, at være spejl for klienten og dermed hjælpe denne med at se sig selv.
At se sig selv er med til at åbne for hvem vi og dermed åbne for sundheden og stole på visdommen i os selv. På den måde inviteres klienten til det man kunne kalde en helende relation med helheden, stilheden og sundheden.
Tryghed og tillid er et nødvendigt fundament for at åbne for en dybere relation. I det trygge, tillidsfulde og lyttende rum bliver det nemmere at kommunikere med sin egen krop og slippe følelser som f.eks. forladthed og isolation.

"In assisting this process of of calling forth our innate wisdom, the therapist empowers us to look within for "healing", rather than to external sources for "curing" The therapist and the client can then explore the idea that disease may not be a random event; it may be a message telling us that we have devoted from our true path. For true healing goes deeper than symptoms; it involves getting clear about your real identity and purpose in life."
-John E. Upledger

Kurset består af en veksel virkning af "hands-on", meditation, teori og terapeutisk "sharing." Dagene bygges op omkring jer på kurset.

Kurset er åbent for alle, som har lyst til at fordybe sig i essensen af biodynamisk KST uden terminologer, koncepter og anatomi. Dette betyder, at selvom du arbejder med andre terapiformer eller er uddannet indenfor den biomekaniske KST, så kan dette kursus være noget for dig og give en fordybelse ind i dit arbejde.

Der udleveres ikke materiale på disse kurser, men du er selvfølgelig velkommen til at lave alle de noter du har behov for. 


Pris:4075,- kr (DKK)
Depositum:1000,- kr (DKK)
Tider:D. 25.- 27. april 2022
Mødetid kl. 9.00-17.00, dog sidste dag kl. 9.00-14.30
Underviser:xxx
Sted:Danakilde, Rørbækvej 13, 7323 Give

Kurset gennemføres ved min. 8 deltagere og tilmelding senest 5 uger før kursusstart.

Vi sørger for økologisk formiddags- og eftermiddagskaffe m/brød.

Alle priser er i DKK (danske kroner). Der kan betales med Dankort,Visa, Visa Electron.